AMES d.o.o.
 
AMES
Okoljski merilni sistemi
 

Novice

Podjetje AMES d.o.o. je prejelo prestižni certifikat ISO 9001 za odličnost v kakovosti

Petek, 01. 09. 2023

Dragi poslovni partnerji in prijatelji,

Z veseljem vam sporočamo, da je naše podjetje AMES d.o.o. doseglo pomemben mejnik v svoji zavezanosti k kakovosti in odličnosti. Ponosno vas obveščamo, da smo prejeli prestižni certifikat ISO 9001.

ISO 9001 je mednarodno priznan standard za upravljanje kakovosti, ki ga podeljujejo podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde pri vodenju in upravljanju vseh svojih procesov. Ta dosežek potrjuje našo predanost k nenehnemu izboljševanju naših poslovnih procesov in zagotavljanju najvišje kakovosti za naše stranke.

Certifikata ISO 9001 ne bi bil mogoče pridobiti brez trdega dela in predanosti celotne naše ekipe ter seveda vaše podpore. Iskreno se vam zahvaljujemo za dosedanje zaupanje in vso podporo, ki ste nam jo izkazovali skozi leta.

Seveda pa s pridobitvijo certifikata naša pot ni končana, kajti zavezali smo se k temu, da bomo še naprej izpolnjevali in presegali visoke standarde, ki jih zahteva certifikat ISO 9001. Naš cilj ostaja še naprej enak in to je zagotavljati izdelke in storitve najvišje kakovosti, ki bodo zadovoljili potrebe in pričakovanja vseh naših strank.

Hvala, ker ste del naše zgodbe o uspehu. Skupaj gradimo boljšo prihodnost!

Za več informacij o našem certifikatu ISO 9001 in naših storitvah nas kontaktirajte .

S spoštovanjem,

Borut Šuštar, direktor

»Podjetje AMES d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za pridobitev certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.

 

Sistem za zgodnje obveščanje in spremljanje nivoja vode

Petek, 26. 08. 2022

V tekočem letu smo v Sloveniji namestili več sistemov za zgodnje obveščanje o preseženih mejnih vrednostih vodostaja rek, hudournikov, jezer, vodnih bazenov, odprtih vodnih rezervoarjev, kanalov, ipd..

V kolikor bi tudi v vaši Občini potrebovali tak ali podoben sistem nadzora in zgodnjega obveščanja vodostaja rek, kanalov, bazenov, ipd. vam svetujemo, da si ogledate na naši spletni strani izdelek "Merilec nivoja vode" in eEMIS spletno aplikacijo, ki vam omogoča spremljanje in analizo prejetih podatke iz merilnikov nivoja vod, nastavljanje alarmnih vrednosti in pošiljanje notifikacij.

 

Božiček nas je obiskal zgodaj to leto

Torek, 21. 12. 2021

AMES letos od Božička ni dobili kepe C-12. Namesto tega so s pomočjo škratov iz Theta-Consult prejeli sijoče nove vire Cs-137, Am-241 in Am-241/Be (AmBe).

To je prva dobava na novo sprejetih virov partnerski državi v okviru programa za trajnost, ki temeljijo na Americiumu. AMES in Theta-Consult sta se v partnerstvu prelila skozi sneženo kepo dokumentacije, vključno s potapljanjem globoko v zakonodajni jezik, da bi zagotovili, da so vsi I-ji natisnjeni in da so vse T-je prečrtali. To trdo delo je doseglo vrhunec potem, ko je Theta-Consult 8. decembra vire dostavil na podjetje AMES.

Pomembna stvar pri virih, ki temeljijo na Americiju je, da jih AMES-u kar nekaj časa ne bo treba dati na svoj seznam božičnih želja, saj razpolovna doba vira, ki temelji na Am-241, odpravlja potrebo po pogostih zamenjavah kot je to potrebno storiti pri virih Co-57 in CF-252, ki zahtevata zamenjavo vsakih treh ali devet let.

Več prispevkov