AMES d.o.o.
 
AMES
Okoljski merilni sistemi
 

Novice

Pomembno obvestilo glede zagotavljanja storitev in poslovanja v času spremenjenih razmer

Torek, 24. 03. 2020
Spoštovani poslovni partner, 
 
V luči nujnih ukrepov za zajezitev koronavirusa v Sloveniji je podjetje AMES uvedlo takojšnje previdnostne ukrepe z namenom ohranitve zdravja svojih kupcev in svojih zaposlenih. 
 
Sedež podjetja je do nadaljnjega zaprt. Kljub temu je naše ekipa zmožna zagotavljati vso podporo. Na nas se lahko obrnete na naslednje načine: 
 
inženirji – so na voljo na številki mobilnega telefona ali po e-pošti,
centri za pomoč strankam – info@ames.si
za ponudbe – info@ames.si
 
Vsa poslovna potovanja in sestanki so odpovedani. 
 
Naša telefonska podpora je dejavna, vendar lahko pričakujete časovne zamike. 
 
Prosimo, da naročila pošiljate prek spleta ali po e-pošti. Vsa naročila bodo obdelana in dobavljena v dogovorjenih rokih. 
 
Z namenom izogibanja kakršnih koli negativnih vplivov na dobavo nadaljujemo izpolnjevanje obljube tesnega sodelovanja z našimi dobavitelji. Še naprej spremljamo razvoj izrednih razmer po svetu ter na ravni posameznih držav. Redno vas bomo obveščali o morebitnih spremembah. 
 
Hvala za razumevanje. 
 
Lep pozdrav, 
 
Borut Šuštar 
direktor
 
 

Čebelarski sejem - API 2019

četrtek, 14. 03. 2019

Spoštovani,

obveščamo Vas, da nas na 42. dnevih slovenskega čebelarstva, ki bodo na celjskem sejmu 16. in 17. marca 2019, lahko obiščete v hali D.

Veseli bomo vašega obiska, ki ga lahko izkoristite za predstavitev najboljše čebelarske tehtnice na trgu TCM13A in aplikacije ecebelar.si.
 

AMES skupaj s podjetji Aerosol d.o.o. in Analitica d.o.o. uspel na javnem razpisu

Ponedeljek, 31. 12. 2018

 

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Predvidena višina subvencije je 441.000 EUR.« 
www.eu-skladi.si

Skupaj s konzorcijskimi partnerji Aerosol d.o.o. in Analitica d.o.o. smo uspešno kandidirali na javnem razpisu "RRI V VERIGAH VREDNOSTI". Prijavljeni projekt "Pametni semafor črnega ogljika" nam bo omogočil še intenzivnejše delo na področju raziskav in razvoja.

Namen projekta "Pametni semafor črnega ogljika", je pametno usmerjanje mestnega prometa z namenom zmanjševanja obremenjenosti prebivalcev s črnim ogljikom.

Glavni rezultat projekta bo unikaten produkt, ki bo vključeval merilnike črnega ogljika in meteorološke merilnike, ki bodo oskrbovali programsko opremo v oblaku s podrobnimi podatki o stanju črnega ogljika in mikometeorološkimi podatki na različnih lokacijah v mestu. Programska oprema v oblaku, pa bo načrtovalcem in upravljalcem mestno-prometne infrastrukture omogočala:

  • sprotni pregled trenutnega stanja,
  • ocenjevanje učinkovitosti,
  • on-line prilagajanje ukrepov na podlagi napovedovanja preseženih koncentracij črnega ogljika (BC) v zraku na posameznih delih mesta.  


»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Predvidena višina subvencije je 441.000 EUR.« 

www.eu-skladi.si

 

Več prispevkov