AMES d.o.o.
 
AMES
Okoljski merilni sistemi
 

Novice

Uspešno zaključen projekt postavitve portalnih monitorjev radioaktivnosti

Petek, 11. 09. 2020

Po uspešni kandidaturi na javnem razpisu, smo za podjetje Simbio d.o.o., ki se ukvarja s predelavo in skladiščenjem odpadkov, uspešno dobavili in namestili sistem portalnih monitorjev SaphyGate G za spremljanje radioaktivnosti tovora, ki prihaja na odlagališ

Poleg portalnih monitorjev smo dobavili tudi ročni detetor radioaktivnega sevanja in izvedli izobraževanje s področja ionizirajočega sevanja in uporabe samega sistema.

Postavili smo sistem za merjenje kakovosti zraka

četrtek, 02. 07. 2020

Na čudovit pomladanski dan, v čudoviti prebujajoči naravi smo s sodelavci postavili merilnik kakovosti zraka, ki bo meril parametre, kot so NOx, NO2, SO2 in PM10 ter PM2.5. Merilnik bo služil za nadzor kakovosti zraka v okolici ter uporabnika obveščal o morebitnih odstopanjih.

Obvestilo za čebelarje

Petek, 17. 04. 2020

Spoštovane čebelarke in čebelarji,

začetek sezone za čebelarje se hitro bliža oziroma se je nekje že začel, vas bi radi spomnili, da si lahko pri nadzoru oddaljenih čebelnjakov pomagate z našo čebelarsko tehtnico https://ecebelar.si/sl/scale.

V vedenju, da želite vašim čebelam le najboljše, naj vas spomnimo, da je naša čebelarska tehtnica še posebaj prijazna do čebel kajti prenos podatkov o stanju v čebelnjaku se sproži enkrat na dan s čimer zares minimalno vplivamo na same čebele, ki so v bližini GSM modema, ki ob svojem delovanju oddaja/sprejema radijske valove.

Poleg tega, pa lahko na tehtnico, potem ko ste jo postavili pod panj, enostavno pozabite, saj bo vgrajena baterija za najmanj 36 mesecev poskrbela za nemoteno delovanje v vseh vremenskih razmera vse dni v tednu.

Na svoj telefon boste vsak dan prejeli podatke o masi panja, prirastku, temperature in vlagi. Vse to bo izmerjeno z natančnimi in zanesljivimi senzorj ter elektroniko, ki je plod 30 let izkušenj na področju razvoja merilnih sistemov in naprav.

V kolikor bi potrebovali tehtnico takoj, jih imamo še nekaj na zalogi, zato nas prosim čimprej kontaktirajte in zahtevajte ponudbo.

p.s.: za vse ki boste oddali naročilo do konca tega meseca, smo pripravili tudi darila.

 

Več prispevkov