AMES d.o.o.
 
AMES
Okoljski merilni sistemi
 
 

Podjetje AMES d.o.o. je prejelo prestižni certifikat ISO 9001 za odličnost v kakovosti

01.01.1970

Dragi poslovni partnerji in prijatelji,

Z veseljem vam sporočamo, da je naše podjetje AMES d.o.o. doseglo pomemben mejnik v svoji zavezanosti k kakovosti in odličnosti. Ponosno vas obveščamo, da smo prejeli prestižni certifikat ISO 9001.

ISO 9001 je mednarodno priznan standard za upravljanje kakovosti, ki ga podeljujejo podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde pri vodenju in upravljanju vseh svojih procesov. Ta dosežek potrjuje našo predanost k nenehnemu izboljševanju naših poslovnih procesov in zagotavljanju najvišje kakovosti za naše stranke.

Certifikata ISO 9001 ne bi bil mogoče pridobiti brez trdega dela in predanosti celotne naše ekipe ter seveda vaše podpore. Iskreno se vam zahvaljujemo za dosedanje zaupanje in vso podporo, ki ste nam jo izkazovali skozi leta.

Seveda pa s pridobitvijo certifikata naša pot ni končana, kajti zavezali smo se k temu, da bomo še naprej izpolnjevali in presegali visoke standarde, ki jih zahteva certifikat ISO 9001. Naš cilj ostaja še naprej enak in to je zagotavljati izdelke in storitve najvišje kakovosti, ki bodo zadovoljili potrebe in pričakovanja vseh naših strank.

Hvala, ker ste del naše zgodbe o uspehu. Skupaj gradimo boljšo prihodnost!

Za več informacij o našem certifikatu ISO 9001 in naših storitvah nas kontaktirajte .

S spoštovanjem,

Borut Šuštar, direktor

»Podjetje AMES d.o.o. je pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov - vavčer za pridobitev certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«.